FL Festival in Bruinisse

01 september 2017

Anouk Smulders on stage

Op zaterdag 9 september vindt de tweede editie van het FL Festival plaats op Jachthaven Bruinisse. Mode, varen en eten komen op een unieke manier samen op dit festival. Het programma nodigt uit om actief deel te nemen. Zo is er een kookdemo on stage; hoe bereid ik een culinaire maaltijd aan boord? Spot je de laatste trends op het gebied van damesmode en zeilkleding, kun je een dagje zeilen winnen en is er genoeg vertier voor de kids: o.a. Aquaballs.

“Een festival dat mode, varen en eten combineert bestaat nog niet in Nederland. Samen met partners uit deze drie branches zijn we ervan overtuigd dat we een mooi programma hebben neergezet. We zetten hoog in met premium merken en culinaire hapjes. En natuurlijk zijn we de kinderen niet vergeten, die kunnen hier ook van alles doen”. Aldus Fleur Verloo van Brasserie Sailor’s Inn en organisator van het festival.

Het festival wordt georganiseerd op Jachthaven Bruinisse: een van de modernste jachthavens van Nederland en een ideale locatie voor het festival. FL Festival duurt van 12.00 uur tot 23.00 uur en de toegang is gratis.

← Terug naar overzicht