Veelgestelde vragen

Wie organiseert de campagne Welkom op het Water?

Welkom op het water is powered by HISWA. HISWA-RECRON is de organisatie voor bedrijven in de watersport en recreatie.

Zo'n anderhalf miljoen Nederlandse watersporters bezitten samen een half miljoen vaartuigen, van sloep tot kajuitboot, van zeiljacht tot catamaran.
 
De watersportindustrie is al even divers als de watersporters zelf. Denk aan jachtbouwers, jachtmakelaars, watersportwinkels, zeilscholen, jachthavens, duikorganisaties en verhuurbedrijven. Zij zijn professioneel in touw om watersporters te ondersteunen in hun passie. Toch hebben ze samen één gemeenschappelijk platform: HISWA.

Klik hier om de website van HISWA Vereniging te bezoeken.

Ik organiseer een leuk watersportevenement in de buurt. Willen jullie dit promoten?

Fantastisch dat je de watersport gaat promoten! Des te meer mensen genieten van het water, des te beter. Stuur een mail met je contactgegegevens en een korte omschrijving naar communicatie@hiswarecron.nl. Wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen in de promotie van jouw event. 
 

Hebben jullie ook promotiemateriaal?

Jazeker! We hebben diverse promotiemiddelen, waaronder vlaggen, ballonnen, mini-beachflags, posters en flyers. Neem gerust contact op met HISWA-RECRON om te kijken hoe we jou het beste kunnen voorzien van promotiemateriaal. 

Waar kan ik dat leuke Welkom op het water-promotiefilmpje downloaden?

Het filmpje is te vinden en te downloaden via het Welkom op het water YouTube-kanaal. 

Ik wil graag de campagne sponsoren is dit mogelijk?

Wat mooi dat u samen met ons streeft naar de doelstelling: meer mensen, meer uren op het water. Mede dankzij de steun van de vele sponsors & partners is de campagne Welkom op het water mogelijk. Neemt u contact op met HISWA-RECRON via communicatie@hiswarecron.nl of 033 303 97 00 en wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.