Stuurgroep bestaande uit HISWA-leden

De campagne 'Welkom op het water' wordt geleid door een speciale stuurgroep onder auspiciën van het Algemeen Bestuur van HISWA-RECRON. In de stuurgroep hebben marketingprofessionals, die allen werkzaam zijn bij een HISWA-RECRON-bedrijf of HISWA-RECRON Supplier, en een kantoormedewerker van HISWA-RECRON zitting. Watersporters, ondernemers en anderen zijn altijd welkom op mee te denken over de promotie. Help jij de watersport promoten?

De stuurgroep bestaat uit de volgende personen:

Egbert de Waard  ​- FlexYachts
Gerda Voorn - Business Company
Maarten de Vries - Den Daas
Pieter Kok - Rake Rigging
​Pouwel Slurink - NAUPAR
Rob van Zanten - Zeilschool Nautiek
​Rianne Hartog- HISWA-RECRON

Visie van de HISWA-ondernemer

Met een actieve en betrokken stuurgroep proberen we in korte tijd een zo breed mogelijk draagvlak voor 'Welkom op het water' te creëren
- HISWA-RECRON-lid Pieter Kok - Rake Rigging

Pieter Kok - Rake Rigging

HISWA-RECRON-lid Pieter Kok, mede-eigenaar van Rake Rigging en actief watersporter, is vanaf de start betrokken bij de ontwikkeling van de campagne. Pieter: "Met een actieve en betrokken stuurgroep proberen we in korte tijd een zo breed mogelijk draagvlak voor 'Welkom op het water' te creëren. Dat vergt veel tijd en inspanning, maar dat is volgens mij de moeite meer dan waard. Als ondernemer in de watersport weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat we investeren in de toekomst. Ontzettend mooi om te zien hoe ons initiatief gaat leven, wat er toe leidt dat steeds meer partijen zich willen aansluiten. Vanuit mijn marketingachtergrond draag ik bij aan een heldere strategie, die hopelijk bijdraagt aan het succes van Welkom op het water."

Romkje Groothedde - Boot Akkrum

Romkje Groothedde, eigenaar van Boot Akkrum en tot december 2018 stuurgroeplid: "De campagne 'Welkom op het water' is pure noodzaak. Als watersportbranche hebben we een gemeenschappelijk belang. De volle breedte van de watersport moet veel beter op de kaart worden gezet. Het is tijd om onze blik naar buiten te richten en te laten zien wat deze prachtige branche te bieden heeft."

Heeft u als ondernemer ook tips en ideeën over de invulling van de campagne? Bel of mail ons gerust.