Samen het water op

Welkom op het water is een nationale campagne – powered by HISWA. Het doel: zoveel mogelijk mensen meer uren het water op krijgen. Want: watersporten geeft je een ander perspectief, kun je doen met de hele familie en is super leerzaam!

Uitwaaien met een kite op zee, sloepvaren door de prachtige grachten, zeilen op de Nederlandse meren of misschien wel varen op een rib over de rivieren? Ervaar wat water met je doet! Watersport is er voor jong en oud en het maakt niet uit of je een beginnende watersporter bent of ervaren.

Op deze website vind je de laatste informatie over watersporten:

Welke watersport past bij jou en je gezin?

Watersport is voor het hele gezin! En hoe leuk is het om een dagje samen op pad te gaan, te genieten van het water, elkaar en iets nieuws te proberen! Dat kan!

Er zijn tal van watersporten die je samen kunt ondernemen, ook bij jou in de buurt. Maar welke watersport past nou het beste bij jou, je moeder, je zus of je kinderen?

Om daar achter te komen doe je toch even de watersportcheck? Wie weet winnen jullie wel een uitstap op het water...

Watersport is super leerzaam!

Watersporten is leerzaam voor jong en oud! Je leert niet alleen de juiste technieken, maar ook leer je veel over samenwerken. Je bent namelijk vaak op elkaar aangewezen en het is dan super belangrijk goed naar elkaar te luisteren en je taken secuur uit te voeren.

Doe zaken met een HISWA-bedrijf

Als watersporter wilt u onbekommerd het water op. Genieten van de vrijheid, het uitzicht, de zon... Een dag op het water voelt vaak als een week vakantie. Kortom u wilt zorgeloos varen.

Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging zijn betrouwbare partners. U kunt gerust zaken met hen doen. Of het nu gaat om het kopen, repareren of huren van een boot, bij het volgen van een zeilcursus of het bemiddelen van de verkoop van uw boot. Kies voor een HISWA-lid, dan bent u altijd beter uit. Ze zijn herkenbaar aan het rood-wit-blauwe logo. Zakendoen met een HISWA-lid is zorgeloos varen. Klik hier voor meer informatie. 

 

Vrijheid!

Familie + wind + water = plezier!