Meevaarweekend

15 & 16 juni 2019

Ga 15 & 16 juni mee het water op!
Tijdens dit weekend nemen watersporters, watersportondernemers en watersportverenigingen iemand voor de eerste keer mee het water op. Bijvoorbeeld iemand die nog nooit heeft gevaren, gesupt of gesurft. Het recreëren en sporten op het water is iets wat iedereen kan doen. Oftewel: iedereen is welkom op het water!

Iedereen is welkom op het water!
Ga jij mee het water op?

Het sporten en recreëren op het water is voor iedereen. Helaas vindt een groot deel van de Nederlandse bevolking nog geen toegang tot het water. De drempel lijkt te hoog. Hierdoor lopen veel mensen de ontspanning die het water te bieden heeft mis. Welkom op het water heeft daarom als doel de mensen bereiken die zich (meer) op het water willen begeven. Tijdens het Meevaarweekend kunnen zij kennismaken met het water. Bovendien is het een leuke dag uit voor jong & oud. Vol beweging en gezellige sociale aangelegenheden. Door heel Nederland zijn dit weekend leuke dingen op en aan het water te doen. Ga jij mee het water op?

Om te laten zien dat watersport laagdrempelig en toegankelijk is, organiseren wij op 15 & 16 juni 2019 met elkaar een Meervaarweekend. Wie is wij? Nou, dat doen wij samen met watersporters, watersportbedrijven en watersportverenigingen. Niet alleen iedereen met een motorboot of zeilboot wordt opgeroepen om mee te doen, maar ook anderen die zich regelmatig op het water bevinden. Bijvoorbeeld suppers, roeiers en surfers.

Haak jij ook aan? Laat mensen meevaren in jouw motorboot of leer een ander zeilen, kanoën of vissen. Moedig daarbij je omgeving aan om mee het water op te gaan. Juist als ze dat normaal gesproken niet doen! Zo kan iedereen in Nederland - met name dit weekend - genieten van alle voordelen van het water.

Geen hele dag de tijd? Een uurtje op het water is al voldoende. Want een korte tijd op het water geeft al een heerlijk vakantiegevoel!

Nodig iemand uit
Iemand uitnodigen mee te varen op jouw boot? Download hier een leuke kaart. Deze kan je gemakkelijk printen. Vergeet de persoonlijke afzender niet in te vullen.

Persberichten

18 juni 2019 - Ontspanning, inspanning en pret: het water biedt het allemaal

16 juni 2019 - Tim Douwsma breekt lans voor sporten op het water

15 juni 2019 - Deze kinderen hebben het water alvast ontdekt

Vragen? Neem contact op via communicatie@hiswa.nl

Vind een activiteit bij jou in de buurt!

Partners Meevaarweekend