Deel jouw passie voor het water

Het belangrijkste onderdeel van het Meevaarweekend is de Meevaar-actie. Wij roepen alle watersporters op om iemand die nog nooit het water op is geweest mee te nemen in hun wereld. En alle mensen die nog nooit hebben gevaren zijn welkom! Vaar jij mee op 15 & 16 juni?

Is er iemand in jouw buurt die wel een tocht op het water kan gebruiken? Iemand die er net is komen wonen of die niet zo veel te besteden heeft? Heb je een kennis die altijd al eens wilt varen? Iemand die een zware tijd achter de rug heeft of die er weinig op uit gaat?

Sta er voor open om iemand (beter) te leren kennen en neem iemand mee het water op. Deel jouw passie en laat een ander genieten van datgene wat jij zo mooi vindt aan op het water zijn. Geen hele dag de tijd? Iemand een uurtje mee het water op nemen is al voldoende. Want jij weet als geen ander dat een korte tijd op het water al een heerlijk vakantiegevoel geeft.

Aan alle bedrijven / verenigingen gaat de oproep uit om zo veel mogelijk watersporters te enthousiasmeren deel te nemen. Help jij mee? Gebruik deze handige toolkit! Gaan vanaf jouw locatie watersporters met hun gasten het water op? Meld dit dan aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Inspiratie nodig? Download de toolkit!

Wil jij iemand uitnodigen om mee te varen op jouw boot? Download hier een leuke kaart. Deze kan je gemakkelijk printen. Vergeet de persoonlijke afzender niet in te vullen.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van een activiteit bij jouw bedrijf / vereniging? Download hier de toolkit.

In de toolkit vind je onder andere een voorbeeld persbericht en persuitnodiging. Ook kan je ons initiatief steunen door een banner toe te voegen aan je website en een bericht te plaatsen op social media.

Persberichten
18 juni 2019 - Ontspanning, inspanning en pret: het water biedt het allemaal

16 juni 2019 - Tim Douwsma breekt lans voor sporten op het water

15 juni 2019 - Deze kinderen hebben het water alvast ontdekt

Vragen? Neem contact op via communicatie@hiswa.nl.


Aanmelden voor watersporters, bedrijven en verenigingen

Watersporters, watersportbedrijven en watersportverenigingen uit heel Nederland kunnen hun deelname hier aanmelden. Wij publiceren dan jouw deelname op onze kanalen.

Vermeld bij 'vraag/opmerking' in welk gebied jullie het water op gaan, om wat voor watersport het gaat, hoeveel mensen er mee kunnen, of je al gasten hebt en wat jij zo heerlijk vindt aan op het water zijn. Vergeet ook geen contactgegevens te vermelden, mocht je nog een gast zoeken. De afspraak maken jullie vervolgens zelf.

Al gasten? Meld je alsnog aan! Wij maken graag een overzicht van iedereen die dit weekend met elkaar op het water te vinden is.

Samen laten we zien hoe gastvrij de watersport is!

Je mag ons ook mailen via communicatie@hiswa.nl.

Algemene gegevens
Vraag/opmerking