Handige tips & tricks

Hoe leuk is het om anderen te laten zien dat jij ook meevaart tijdens het Meevaarweekend op 15 & 16 juni? Gebruik de leuke kaart om iemand uit te nodigen, kijk in de toolkit voor meer tips en tricks of help vanuit jouw bedrijf / vereniging het initiatief onder de aandacht te brengen.

Iemand uitnodigen mee te gaan het water op? Of wil je een activiteit organiseren? Wij helpen je graag met deze tips & tricks.

  • Meld je aan via het contactformulier
  • Informeer jouw omgeving
  • Maak het gezellig
  • Denk aan de veiligheid
  • Nodig pers uit
  • Zorg voor een goede afloop

 

Persoonlijke uitnodiging

Wil jij iemand uitnodigen tijdens het Meevaarweekend? Gebruik deze leuke persoonlijke uitnodiging. Alle watersporters die iemand willen uitnodigen op het water kunnen deze uitnodiging gebruiken.

Print de kaart uit of verzend hem digitaal. Het enige wat je hoeft te doen is jouw naam en die van jouw gast te noteren.

Klik op de afbeelding om de kaart te downloaden.

Toolkit

Kan je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van een activiteit bij jouw bedrijf of vereniging? Gebruik dan de toolkit. Deze bevat onder andere promotiemateriaal, een plan van aanpak en tips. Zet deze in om het Meevaarweekend bij jouw bedrijf of vereniging tot een succes te maken.

Vraag de toolkit aan via communicatie@hiswa.nl

Plan van aanpak + tips: volg dit stappenplan met tips om van jouw deelname een succes te maken.

    

Klik op de afbeelding om het stappenplan en de tips te downloaden. (Het document bestaat uit 2 pagina's.)

Poster: print de poster en hang deze op bij jouw bedrijf / vereniging om watersporters te motiveren mee te doen.

    

Klik op de afbeelding om de poster te downloaden. (De poster is A3-formaat.)

Flyer: gebruik de flyer om watersporters te informeren over het Meevaarweekend. Print op de achterkant van de flyer de uitnodiging. (Deze hebben hetzelfde formaat.)

 

Klik op de afbeeldingen om deze te downloaden.

 

Kan je nog extra ondersteuning gebruiken voor het werven en bijhouden van deelnemende watersporters? Onderstaande documenten laten de aanloop naar het Meevaarweekend op jouw locatie soepel verlopen.

Vind je het leuk om jouw deelname te promoten via social media? Gebruik dan de instructie voor social media-posts. Deze bestaat uit teksten die je kan kopiëren, bijbehorende afbeeldingen en data van plaatsen. Download de instructie voor social media-posts.

Lukt het nog niet helemaal om deelnemers te werven voor het Meevaarweekend? Stuur onderstaande mailing naar jouw klanten- / ledenbestand om hen enthousiast te maken. Download een standaard mailing om deelnemers te werven.

Stromen de aanmeldingen al binnen? Print onderstaand aanmeldformulier om de deelnemers overzichtelijk te registreren. Download een aanmeldformulier voor leden/klanten.

Vergeet je jouw aanmeldingen niet voor 3 juni door te geven via communicatie@hiswa.nl?

Steun het Meevaarweekend!

​Wil je het initiatief steunen? Voeg deze banner toe aan jouw website.

Klik op de afbeelding om de banner te downloaden.
 

Laat je omgeving weten dat jij meedoet met het Meevaarweekend. Gebruik onderstaande afbeeldingen om een bericht te plaatsen op social media met #meevaarweekend.

Kopieer deze tekst: 

"Ik ga 15 & 16 juni het water op tijdens het Meevaarweekend! 🇳🇱 Door heel Nederland zijn dit weekend leuke dingen op en aan het water te beleven.💦 Ga jij ook mee het water op? 😁 #meevaarweekend"

          

Klik op de afbeelding om deze te downloaden.